Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd.
Thuis

Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd.

China Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. certificaten
China Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd.

1 2 3 4 5
Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd.
De Bouw van het fabrieksbureau Het bureau van de algemene Manager Bedrijfvergadering Kantoorgebouw Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Aantal werknemers : 100~599
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 70% - 80%

Van Jundao (Henan) Nieuw Materialen Co., Ltd (voor plotseling: JDNRCO) werd geregistreerd in April 2006 bij Yuecun-Stad, Xinmi-Stad, Henan-Provincie van de Volksrepubliek China, één van de belangrijkste ondernemingen in vuurvaste materialen in China. Gebruikend vuurvastheid als belangrijkste grondstof, veroorzaakt JDNRCO mullite van het vuurvaste klei、 hoog-Al、 korund、 reeks van hoog hoog ladings、 laag kruipen、 - vuurvaste bakstenen van de dichtheids、 de lage poreusheid, reeks lichtgewicht zure en alkali bestand vuurvaste materialen van de isolatie、 hoge verpletterende sterkte、. De producten worden hoofdzakelijk gebruikt in de Non-ferrometaalindustrie, de Staalindustrie, de Metallurgische industrie, Bouwnijverheid, de Machtsindustrie en andere industrieën….

China Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Het bedrijf kocht een groot aantal van geavanceerd en internationaal het testen materiaal aan onderzoek nieuwe materialen en van testproducten kwaliteit, die elk van product bevorderde om aan de ontwerpvereisten te voldoen. Na de oven van de gastunnel met milieuvriendelijke en volledig automatische gecontroleerde op hoge temperatuur ontworpen te hebben en gebouwd hebben, kreeg JDNRCO een uitvoerige jaarlijkse output van 70.000 ton hoogte - kwaliteits vuurvaste capaciteit, en was beoordeeld zoals in overeenstemming zijnd om aan de vereisten van GB/T19001-2016/ISO-9001:2015 te voldoen, die de duurzame ontwikkeling van bedrijf bevorderden.

 

China Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Er is één professioneel technisch team, zijn de belangrijkste managers in verschillende afdelingen van het bedrijf allen hebben de overeenkomstige hogere of middenberoepstitels. Zij hebben professionele capaciteit om met geschikte klanten te communiceren en kunnen met de eisen van klanten effectief behandelen. Ook zijn er specialisten die voor het de naverkoopwerk van de klanten verantwoordelijk zijn.

China Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Tegenwoordig, JDNRCO heeft samenwerking op lange termijn met grote staatsbedrijven, zoals Chalieco, NFC, Sinosteel enz. Bovendien ontwikkelt JDNRCO actief de internationale markt, en gevoerd naar Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en de grootschalige projecten van ander buitenland, zoals Indisch Bharat-Alumina Co., Ltd, Alumina van Iran bedrijf enz. uit, dat de collectieve reputatie heeft verbeterd.

 

China Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Van Jundao (Henan) Nieuw Materialen Co., Ltd welkome klanten van over de hele wereld gekomen voor samenwerking tussen bedrijven!

Contactgegevens
Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)