Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd.
Thuis

Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. Fabrieksreis

China Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. certificaten
China Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Van Jundao (Henan) Nieuw Materialen Co., Ltd heeft strikt productieproces van ruwe materias aan geëindigd - producten. Ons bedrijf heeft productie en het testen materiaal vooruitgegaan, en wij krijgen een jaarlijkse output van 70.000 ton hoogte - kwaliteits vuurvaste capaciteit.

  Onze fabriek is toegekend ISO9001: 2015

   

  Productie & het Testen materiaal

  Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. fabriek productielijn 0

   

  Productvertoning

   

  Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. fabriek productielijn 1

   

  Verpakking

   

  Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. fabriek productielijn 2

   

  Vervoer

   

  Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. fabriek productielijn 3

   

 • OEM / ODM

  Ons bedrijf bepleit de people-oriented ondernemingsgeest van „wetenschap en de technologieleider, sociale voorzieningen, de geest van voortreffelijkheid“, streeft ernaar om spel te geven aan de technologische voordelen van het bedrijf en constant de kwaliteit van de professionele diensten te verbeteren, om hoogte te veroorzaken - kwaliteitsproducten.

  Tegenwoordig, ons bedrijf heeft samenwerking op lange termijn met grote staatsbedrijven, zoals Chalieco, NFC, Sinosteel enz. Bovendien ontwikkelen wij actief de internationale markt, en gevoerd naar Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en de grootschalige projecten van ander buitenland, zoals Indisch Bharat-Alumina Co., Ltd, Alumina van Iran bedrijf enz. uit, dat de collectieve reputatie heeft verbeterd.

 • R & D

  Ons bedrijf nodigde Shi Zhenquan, voorzitter van de Vuurvaste materialenvereniging van China, als onze technische adviseur en supervisor uit. En ondertekend een contract om samenwerking op lange termijn met Guiyang-het Ontwerp & het Onderzoekinstituut van het Aluminiummagnesium te vestigen om een krachtiger team te cultiveren. Ook kocht het compamy gevestigde technologier&d centrum voor het de productie en nieuwe producten en van materialen onderzoek, een groot aantal van geavanceerd en internationaal het testen materiaal aan onderzoek nieuwe materialen en van testproducten kwaliteit, ontworpen en gebouwd de oven van de gastunnel met milieuvriendelijk en volledig automatisch gecontroleerd bij op hoge temperatuur die alle producten bevorderde om aan de ontwerpvereisten te voldoen.

Contactgegevens
Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)